Autoriseret el-installatør og elektriker

Velkommen til Egemose El & Energi - din autoriserede el-installatør på Fyn. Vi er en traditionsrig og stolt familievirksomhed, hvor vi dagligt brænder for at hjælpe vores kunder i lokalmiljøet. Vi har kontor og værksted i Rudkøbing, men vi har også en satellitafdeling i Kværndrup. Som autoriserede el-installatører og erfarne elektrikere kan vi tilbyde det meste inden for el-arbejde og el-installationer. Vores kunder tæller både private og erhvervsdrivende. Vi tilbyder bl.a.:

Uanset opgavens omfang stræber vi os altid efter at udføre arbejdet til ug med kryds og slange, og som professionelle, serviceorienterede og kvalitetsbevidste el-installatører og elektrikere er vi både effektive og dygtige. Selvom vi er effektive, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke er grundige – snarere tværtimod. Vi sørger nemlig altid for at være i tæt dialog med vores kunder for at sikre, at vi kan løse deres elektrikeropgaver og levere et resultat, som de er glade for. Først da, er vi nemlig tilfredse.

En lokalforankret familievirksomhed

Der løber strøm i vores årer. Igennem fire generationer har Egemose El & Energi været drevet af Familien Egemose. Virksomheden blev grundlagt for snart 100 år siden, da Ingolf Egemose og Niels Peter Sørensen i 1928 slog pjalterne sammen. Siden da har vi ikke set os tilbage. For senere overtog Ingolfs søn, Aksel Egemose, virksomheden, der igen i 1977 fik en ny ejer: Poul Egemose. I dag drives virksomheden af Pouls søn, Henrik Egemose, der stolt viderefører arven fra sine forfædre. Og på trods af, at der nu har været fire forskellige ejere, er det den samme dna, der kendetegner vores knap 100 år gamle virksomhed: Faglig stolthed, godt håndværk, respekt for lokalmiljøet og høj kundeservice. Samtidigt sørger vi altid for at have fingeren på pulsen indenfor elektrikerfaget, således at vi er opdaterede på de nyeste metoder, viden og de bedste teknikker og materialer – alt sammen for din og vores kunders skyld. Præcis som vi altid har gjort!

Vi kører rundt på det meste af Fyn!

Hvis du står og mangler en elektriker eller en el-installatør, er du altså kommet til det helt rette sted. Vi kører i øvrigt rundt på det meste af Fyn, især i omegnen af Svendborg og Ringe, ligesom vi naturligvis også gerne hjælper dig, der bor i Rudkøbing og resten af Langeland og Tåsinge.

Ring eller skriv til os

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, og hvis du brænder inde med nogle spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 62 51 11 30 eller info@egemose-el.dk.

Du kan også udfylde kontaktformularen under ”Kontakt os” – så vender vi tilbage til dig snarest. Vi er selvfølgelig bemandet 24/7, og uanset hvornår du ringer, glæder vi os til at høre fra dig!

Ring til os for et uforpligtende tilbud