Montage af ladestander til elbil

Med din egen ladestander derhjemme kan du helt selv bestemme, hvornår du vil oplade din elbil. Hos Egemose klarer vi monteringen nemt og hurtigt, så du snarest kan nyde godt af de mange fordele ved at have egen ladestander.

Uanset hvilken størrelse ladestander, du har behov for, så både sælger og installerer vi. Vores udvalg rækker fra ladestandere med få kilowatt til op til 22 kilowatt, så vi er i stand til at matche enhver type ladebehov.

Vi tager os altid tid til at finde den rigtige løsning for vores kunder og tager højde for de individuelle behov og ønsker, vi løbende får kortlagt. Der er ofte en række overvejelser forbundet med at få monteret en ladestander.

 

Professionel vejledning til ladestandere

Hos Egemose El og Energi har vi en indgående viden om el, energi og forbrug, hvorfor vi kan tilbyde professionel rådgivning til dig, der har brug for mere information om, hvilken ladestander du skal vælge. Vi forsøger så godt som muligt at få en forståelse af dine ønsker og behov, så vi kan vejlede dig derefter.

Faktisk kan det i en række tilfælde bedre svare sig at få installeret en ladestander i hjemmet, end det kan at tilkøbe abonnementsløsninger hos bilforhandleren. Vi giver gerne en vurdering af din individuelle situation, så du kan vælge den mest fordelagtige løsning til at opfylde dine ladebehov.

Montering og installering af ladestandere til elbiler er autorisationskrævet, og hos Egemose opfylder vi naturligvis alle de krav, der gør sig gældende. Vores viden og erfaring på området gør os derfor til det oplagte valg, når du skal have monteret din nye ladestander.

 

Værd at vide om ladestandere til elbiler

Der findes mange forskellige ladere på markedet, alle med hver deres design, forskellige størrelser og en række forskellige producenter. Hos Egemose har vi et stærkt udvalg af ladestandere fra flere af de kendte mærker. Derfor kan vi altid levere holdbare og funktionsdygtige produkter.

Ring til os for et uforpligtende tilbud