Salg og service af varmepumper på Fyn og Langeland

Hos Egemose El og Energi har vi et bredt udvalg af varmepumper til dig, der gerne vil udnytte energien til at opvarme din bolig. Vi tilbyder både salg og service af varmepumper – og kommer gerne ud til dig, hvis du har brug for en specialist til at efterse din nuværende varmepumpe. Vi løser mange opgaver med varmepumper på hele Fyn og har særligt mange kunder i Svendborg, Ringe og i Rudkøbing på Langeland. Vi kan installere løsninger for private såvel som erhvervsdrivende, så tøv ikke med at kontakte os, uanset på hvilken baggrund du har brug for vores ekspertise.

Med varmepumper kan man udnytte den energi, der alligevel er udendørs. Alt efter hvilken slags varmepumpe du vælger, bliver varmen og energien udnyttet til din fordel. Varmepumpen består hovedsageligt af to forskellige dele, hvor den ene placeres indendørs, og den anden placeres udendørs. Vi sørger for at montere delene så diskret som muligt. Selvom luften udendørs er under nulpunktet, er der stadig varme og energi at hente i luften, som bruges til at opvarme rummene indendørs.

Alt fra jordvarmepumper til luftvarmepumper

Hos Egemose El og Energi arbejder vi med alle typer af varmepumpe. Det betyder, at vi både sælger og servicerer jordvarmepumper, luftvarmepumper samt luft/vand og luft/luft. Vi kommer gerne med rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken type varmepumpe der er mest optimal til din bolig eller virksomhed. Hvis du ønsker at spare penge på varmeregningen, kan vi i hvert fald varmt anbefale en varmepumpe.

Vi lagerfører desuden de bedste varmepumper af høj kvalitet fra populære leverandører på markedet. Det betyder med andre ord, at vi bl.a. tilbyder varmepumper fra Panasonic, Mitsubishi, Haiar og Gree som alle leveres af Kinnan. I forhold til det du betaler for varmepumpen, vil den hurtigt kunne tjene sig ind – fordi den kan generere op til 4 gange så meget energi, som den bruger.

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen for en varmepumpe varierer meget, især fordi der er forskel på, hvordan de forskellige pumper udnytter energien. Som nævnt er det dog værd at tage i betragtning, at du kan opnå store økonomiske besparelser – både hvis du supplerer eller udskifter med en varmepumpe som din primære varmeløsning. En varmepumpe er derfor en effektiv løsning, hvor der er mange penge at hente.

For at få flest økonomiske fordele ud af din varmeløsning, kan du overveje, hvorvidt du f.eks. har brug for en luft-luft varmepumpe, som f.eks. både kan varme og køle. I takt med at de danske somre bliver varmere, kan det være en stor fordel med en varmeløsning, der sikrer et behageligt indeklima uanset årstid. Med luft-luft-systemet kan du selv administrere temperaturen, så det kan tilpasses dine præferencer.

Få et skarpt tilbud på en varmepumpe

Hvis du er på udkig efter en billig og nem varmeløsning, så kan vi varmt anbefale dig en varmepumpe. Vi kommer gerne med et skarpt tilbud, så du får en fordelagtig pris. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at bestille et servicetjek.

Hos Egemose El og Energi har du også mulighed for at tegne en fast serviceaftale, så du fremover kan spare endnu flere penge.

Vi er i KMO ordningen

Alt VVS-arbejde i forbindelse med varmepumper/vandvarmere udføres af autoriseret samarbejdspartnere, vi står dog for den fulde entreprise vedr. udførelsen.

Energirigtige løsninger SPARER penge og holder samfundet rent og mere grønt.

Ring til os for et uforpligtende tilbud