Hos Egemose El og Energi har vi mange års erfaring med skibs- og marine el.

Marine el beskæftiger sig med alt det elektriske ombord på et skib. Det vil sige, at det involverer arbejde med alle skibets tavler, kabler, batterier, generatorer, ladere, inverterer, lys og meget mere. Opgaverne kan både være i forbindelse med renovering og nybyg af både private og erhvervsfartøjer.

Som autoriseret elektriker med stor erfaring med marine el, kan vi hjælpe dig med diverse opgaver på elektriske installationer ombord på skibet. Vi tilbyder et stort sortiment og kan derfor også levere mange af de nye komponenter til skibene, hvad end det drejer sig om reservedele eller nye elementer.

Din lokale båd elektriker

Vi udfører alle former for installationsarbejde, når det drejer sig om skibs el. Dette indebærer blandt andet:

  • Fejlfinding
  • Udskiftning af batterier
  • Udskiftning af startere og ladere
  • Udskiftning eller reparationer af generatorer.

På erhvervsfartøjer udfører vi desuden også Meggerattest, der er en kontrol af skibets isolering og afledning, og som ifølge Søfartsstyrelsens regler er påkrævet til erhvervsfartøjer.

Vi varetager derudover både projektering samt komplet udførsel af elinstallationer ved nybyggede skibe. Her har vi blandt andet tidligere været med på levering af fiskefartøjer til grønlandske fiskerier samt på flere muslingefartøjer.

 

Kontakt os og få hjælp

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud på skibs- eller marine el, kan du med fordel kontakte os. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og servicerer i dag flere erhvervsfartøjer og lystbåde.

Kontakt os på telefon, eller send os en mail til info@egemose-el.dk med dine spørgsmål, så vender vi tilbage snarest muligt.

Ring til os for et uforpligtende tilbud