Egemose El og Energi ApS er din oplagte samarbejdspartner, når du ønsker at investere i solcelleanlæg. Vi servicerer kunder på tværs af Fyn og Langeland, hvor kunder fra både Rudkøbing, Svendborg og Ringe i dag kan glæde sig over deres kvalitets- og driftssikre solcelleanlæg. Vi er stolte leverandører og montører af en bred vifte af solcelleanlæg, der kommer både miljøet og din økonomi til gode, og vi servicerer glædeligt hele Langeland og Fyn. Hos os kan du altid forvente et ordentligt stykke arbejde med fokus på kvalitet og god service gennem hele processen – lige fra den første besigtigelse af din ejendom til alle komponenterne er færdigmonterede og solcelleanlægget er fuldt funktionelt.

Med en baggrund som elektrikere har vi styr på hver enkelt lille del, og vores specialviden om solceller og de forskellige typer solcelleanlæg på markedet er din garant for både kvalitetshåndværk og -produkter.

Vi tilbyder bl.a. følgende typer solcelleanlæg:

 • Almindelige solcelleanlæg uden batteri
 • Solcelleanlæg med batteri
 • Vi har erfaring med at udnytte disse typer til installation på fx campingvogne og autocampere

                                                                     

Dine fordele ved solceller som energiløsning

Fordelene er mange, når det gælder solcelleanlæg. De helt store fordele er dog den økonomiske gevinst samt den positive effekt på miljøet. Vælger du solceller som primære strømforsyner, vil du ikke bare kunne mærke besparelser fra første varmeregning, du vil også tjene hele anlægsinvesteringen ind i løbet af en årrække. Uanset hvad årsagen er til din implementering af solceller, vil den give afkast på både den korte og lange bane. Flere og flere private og erhverv er derfor gået over til denne bæredygtige energiløsning for at bidrage til samfundets grønne omstilling.

Hvad koster solceller?

Hos Egemose El og Energi ApS tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kunde – privat som erhverv – og der er derfor ingen standardløsninger. Hver ejendom og hvert energiforbrug er forskelligt, og som første skridt i processen vil vi derfor altid tage ud og besøge vores kunder og besigtige stedet for at finde den helt rigtige løsning. På den måde tilpasser vi solcelleanlægget de individuelle behov, så du får mest muligt ud af din vedvarende energikilde.

Derfor vil prisen på solceller også se forskellig ud. Omkostningerne vil både afhænge af energiforbrug, størrelsen på anlægget og kravene til selve montagen

Maksimal produktion - 12 års garanti

Vælg mellem:
Basic Line Black: Sorte 250 W mono-paneler med sorte rammer i tysk kvalitet.
Basic Line: Blå 250 W poly-paneler med aluramme i tysk kvalitet
Integra Line: Smalle danskdesignede sorte paneler til integration i taget.
Design Line: Specialdesignede sorte paneler, der tilpasses dit tag.

Priser fra:
Basic Line
Standard anlæg inkl. montage:
2,00 kWp. Kr. 34.595,-
3,00 kWp. Kr. 47.695,-
4,00 kWp. Kr. 60.295,-
5,00 kWp. Kr. 77.695,-
6,00 kWp. Kr. 89.495,-

Alle priser inkl. moms

En standardinstallation indeholder:

 • Standardmontering på 1-plans hus med eternit + Betontagsten og taghældning mellem 10 og 35 grader. Max 3 m til tagfod.
 • Kabelføring eksklusiv føringsveje med maksimum 15 m mellem solceller og inverter, installation af komponenter i el-tavle samt tilmelding af anlægget til elforsyningen.
 • Udskiftning af elmåler, hvis det er nødvendigt.
 • Inverter placeres i samme rum som el-tavlen.
 • Tilslutning kan kun ske til lovlig installation.
 • Høj-effektive paneler
 • 12 års produktgaranti
 • 25 års lineær ydelsesgaranti
 • 90 % efter 15 år og 85 efter 25 år
 • Solid og erfaren leverandør

Ring til os for et uforpligtende tilbud